Beovision

BeoVision

Hos Bang & Olufsen Silkeborg finder du den populære B&O BeoVision serie. Vælg imellem eksklusive BeoVision TV som eksempelvis BeoVision Eclipse, BeoVision Horizon eller BeoVision 14 og oplev den fantastiske billedkvalitet og lyd, samt det smukke design. Har du brug for hjælp til at vælge det rette BeoVision fjernsyn står vi hos B&O Silkeborg altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning. Se udvalget af BeoVision herunder. 

Beovision hos B&O Silkeborg

Beovision er B&Os serie af fjernsyn. De har i flere år, været blandt de mest innovative af slagsen på markedet, når det kommer til design og tv-lyd. Beovision serien består på nuværende tidspunkt af 2 produkter. Det være sig Beovision Eclipse og Beovision Horizon. Eclipse er engelsk og betyder formørkelse og er ofte et udtryk, som bliver brugt i forbindelse med, at der opstår solformørkelse. Dette er med garanti ikke tilfældigt, da de nuværende Beovision Eclipse modellen markerer en overgang til OLED teknologien, en teknologi, som er kendt for dens evne til at vise fuldstændigt sort. Noget som tidligere fladskærme ikke har været i stand til. Beovision er kendt for deres sans for detaljerne. Her er intet sparet på, når det kommer til valg af materialer. Alle Beovision modellerne har således det tilfælles, at det er tidsløse og nuancerede designs, som også vil se godt ud i stuen om 5-10-20 år. Ligesom de Beovision modeller, som var fast inventar hos tidligere generationer af danskere.

I BeoVision serien fra Bang og Olufsen handler det hele om balance – BeoVision er lig med balance fra ende til anden. Fra udformningen af fødder, valg af materialer til udformningen af den tilhørende fjernbetjening. Fødderne er med gummi under, således vil eventuelle vibrationer fra lydanlægget ikke forplante sig ud i lokalet. På udvalgte BeoVision er det muligt selv at tilpasse fronten på TVet, det vil sige at du kan vælge om dit TV skal være med aluminiumsfront, stoffront eller et frontdesign af træ. Fjernbetjeningen er en historie for sig selv, men man kan roligt sige, at den har formået at gøre det nemt og enkelt både at streame film, serier og musik.

BeoVision fungerer bedst i den virkelige verden, således anbefaler vi at komme ned i butikken for at det i funktion. Her kan vores kompetente medarbejdere rådgive dig om alt vedrørende BeoVision. Du kan læse om vores åbningstider og hvor du kan finde vores butik lige her

Beovision Eclipse

Beovision Eclipse er topmodellen fra denne generation af Beovision, den kommer i hhv. 55 tommer og i 65 tommer. Det er muligt, at få fjernsynet med forskellige fronter. Der er den klassiske front i aluminium og så er der mulighed for at få dækket Beovision Eclipse fronten med stof eller udvalgte træsorter. Valget er helt op til dig. Denne model af Beovision leveres med et nådesløst potent lydanlæg, der sender hele 450 watt afsted – langt mere end den gængse soundbar på markedet. 

Beovision Horizon

Beovision Horizon er den anden model i B&O’s nuværende sortiment af Beovision produkter. Her er tale om et klasse produkt, som er lidt mindre end storebror Eclipse. Både hvad angår pris og hvad angår størrelsen på produktet.  Beovision Horizon kommer, ligesom Eclipse, i to forskellige størrelser. Det drejer sig om 40 tommer og 48 tommer.  Beovision Horizon adskiller sig fra Beovision Eclipse, ved at førstnævnte er et klassisk UHD tv, der således ikke benytter sig, at den nye OLED teknologi. Begge ovenstående modeller er designet af Torsten Valeur, han har tidligere designet store Beovision modeller, som eksempelvis Beovision Avant.   

Menu