BeoPlay

BeoPlay

Hos Bang & Olufsen Silkeborg finder du den populære BeoPlay serie. Vælg imellem BeoPlay høretelefoner og BeoPlay højttalere som alle er kendte for deres fantastiske lyd & unikke design. Har du brug for hjælp til at vælge det rette BeoPlay produkt står vi altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning.   Se udvalget af B&O Play herunder. 

B&O Beoplay hos Bang og Olufsen Silkeborg

B&O Play blev lanceret i 2012 – og var B&Os store indtog på den digitale scene. Med ord som “transportable produkter” og “intuitiv kontrol” blev de første produkter lanceret i det elskede og velkendte danske design. Et af fokuspunkterne for Beoplay produkterne er, naturligvis, kvaliteten på deres Beoplay produkter. Der har høstet talrige gode anmeldelser fra både eksperter og forbrugere. Et eksempel på de gode anmeldelser, er det evigt aktuelle BeoPlay H9i, hvor B&Os Beoplay division virkeligt har fået tingene til at gå op i en højere enhed, hvor design, kvalitet og funktioner virkeligt går hånd i hånd. Førnævnte Beoplay headset har fået rosende ord med fra magasiner som “Recordere”, der giver produktet tæt på topkarakterer, med ord som “Lyd i særklasse”, “En hovedtelefon for feinschmeckere” og lignende roser. Førstående anmeldelse står ikke alene, det er billedet hele vejen rundt. Hvor internationale magasiner også har bidt mærke i den gode performance fra de populære hovedtelefoner. Hvor de, udover den gode lydkvalitet, lægger vægt på den exceptionelle lydkvalitet og byggekvalitet.

Beoplay - Typer af produkter

Produkterne fra B&O Play afdelingen kan karakteriseres ved, at de allesammen er “to go”. Ideen med det er, at du skal kunne tage B&O Play med derhen hvor du har brug for det, således bliver B&O Play ikke bare noget man har i hjemmet, men noget man har med sig overalt i sit liv. Det være sig ikke blot de produkter til hovedet, men også de forskellige højttalere, som du finder blandt udvalget af Beoplay ovenfor. Beoplay produkter er rettet mod folk, som ikke nødvendigvis tidligere har brugt B&O. Dels er der et prismæssigt aspekt, hvor et produkt som BeoSound Edge nemt har kostet nord for 20.000 DKK, så kan et mindre produkt fra B og O Beoplay fås til under 2.000 DKK. I førnævnte pris-aspekt er det også værd at medtage, at med introduktionen af Beoplay tilbage i 2012, har en del unge mennesker har fået øjnene op Bang og Olufsen play produkter. Faktisk har Beoplay produkterne ofte været populære blandt unge helt ned til konfirmationsalderen.

Special editions af B&O Play

B&O har i flere år lavet forskellige specialudgaver af deres produkter. Disse har også været en del af Beoplay universet, hvor adskillige forskellige produkter har modtaget en opgradering i den ene eller den anden form. Således har der både været tale om “bronze” edition af Beoplay højttalere og diverse andre special editions. Den special edition vi vil fremhæve her er dog en lidt anden, nemlig deres Beoplay Harmonies serie. Harmonies serien kom i 2018 og havde fokus på naturen, her blev en række af de flotte Beoplay produkter lavet i en flot grøn farve.

Menu