beolab

Beolab

Hos Bang & Olufsen Silkeborg har vi fuldt sortiment af den eksklusive BeoLab serie. Vælg imellem modeller som BeoLab 90, BeoLab 5 og mange flere. BeoLab højttalere er kendt for deres eventyrlige lyd og smukke designs. Et sæt BeoLab højttalere vil passe ind i ethvert hjem. Vi står altid klar til at hjælpe med råd og vejledning omkring køb & finansiering af BeoLab. Se det store udvalg af BeoLab herunder.

B&O BeoLab hos Bang og Olufsen i Silkeborg

BeoLab er det ypperste indenfor B&O Højttalere – faktisk kunne man godt gå så langt som til at kalde BeoLab det ypperste indenfor højttalere overhovedet. Der er meget få, hvis overhovedet nogen som leverer i samme klasse som BeoLab højttalerne. Men hvad er det som gør det så specielt? Læs med nedenfor

BeoLab: Design

Designet på BeoLab kan beskrives meget simpelt – det er luksushøjttalere i et eksklusivt design. Der er ikke sparet på noget, hverken når det kommer til valg af materialer eller på de designmæssige ambitioner. Ambitionsniveauet hos Bang og Olufsen har aldrig været højere og det ses tydeligt på det nuværende udvalg af BeoLab. Et bevis på dette er de populære BeoLab 18, BeoLab 18 bliver af Bang og Olufsen selv klassificeret som et akustisk kunstværk, et statement, som det er svært at være uenig i når man først har kastet et blik på dem. Med de nordisk inspirerede linjer, der har sit udspring i det nordiske håndværk er dette en højttaler, som passer perfekt ind i det minimalistiske hjem, hvor de både kan agere centrum for opmærksomheden eller komplimentere resten af rummet, mens den fylder det med smukke toner.

Hvor 18 bliver beskrevet som et akustisk kunstværk har de fleste mennesker svært ved at finde ord der yder BeoLab 90 retfærdighed. Disse mytiske højttalere blev offentliggjort i 2015 i forbindelse med Bang og Olufsens 90 års jubilæum og må bestemt siges at være en værdig fødselsdagsgave. Selv beskriver de denne model fra BeoLab med følgende ord: “Like no one else” – et statement som det er svært at være uenig i. BeoLab 90 er siden lanceringen blevet beundret fra nær og fjern. Designet på 90 er ulig noget andet på markedet, visionen bag det er med afsæt i, at form skal følge funktion og således er de forskellige kurver og former udformet efter de forskellige akustiske krav og retningslinjer. Den er ligeledes udformet i smukke træmaterialer og formen på bunden får det til at se ud som om, at højttaleren nærmest svæver over jorden.

Lyden af BeoLab

Lyden af BeoLab er ikonisk – det er her rigtig mange af timerne, dagene, månederne og endda årene ligges, når der skal udviklis nye BeoLab højttalere hos Bang og Olufsen. At der er lagt mange timer i det kan tydeligt høres, når der tændes op under højttalerne, således vil du finde et exceptionelt niveau af lyd, som du ikke finder ret mange andre steder. Surround Sound lyden fra BeoLab er designet minutiøst, således vil du finde at alle personer i et givent rum vil få den samme oplevelse af BeoLab lyd fra Bang og Olufsen.

Værd at fremhæve er blandt andet BeoLab 50, som med sin high-end teknologi sikrer dig en lydoplevelse ulig noget du tidligere har prøvet. Oplevelsen med BeoLab starter i dette tilfældes når der tændes for højttaleren og den akustiske linse køres op, her går det for alvor op for dig, hvor speciel en oplevelse du har i vente fremadrettet.

Lyden er ligeledes i centrum hos den unikke BeoLab 20, hvor Immaculate Wireless Sound sender krystalklare lydbølger udover tilhørende. Hertil hører en horisontal spredning på hele 180 grader. Ligesom det var tilfældet med Surround Sound vil alle tilhørere her også have mulighed for at kunne leve og indånde musikken på lige fod, ligegyldigt hvor i lokalet de befinder sig. Ligesom ved BeoLab 50 har 20 også den akustiske linse monteret, som kronen på værket troner sig op over højttaleren.

Betjeningen har aldrig været nemmere

Det er i sandhed nemt at være Bang og Olufsen ejer. Du vil finde, at deres højttalersystemer har udviklet sig rigtig meget gennem tiden og at deres højttalersystemer kun er blevet nemmere at bruge med tiden. Dette har ledt til det nuværende system, hvor betjeningen nu både er blevet let og intuitiv at benytte.

Bang og Olufsen har udviklet en App, hvor du kan styre din BeoLab produkter fra, det vil derfor være nemt som aldrig før at streame musik, da appen kan integreres med rigtig mange forskellige streamingservices, f.eks. TuneIn og Deezer, som gennem de senere år er blevet markante spillere på streamingmarkedet.

Ligeledes har du mulighed for at benytte BeoSound Core med dine BeoLab produkter, denne vil give dig adgang til Chromecast og vil således gøre det endnu nemmere at benytte alle tænkelige streamingtjenester med dine BeoLab produkter. Bang og Olufsen har gjort meget for, at oplevelsen skal være så gnidningsfri som overhovedet muligt. Derfor har de gjort det muligt at indstille enkelte delelementer som en del af en helhed, du kan eksempelvis indstille dine BeoLab 90 højttalere direkte fra dit BeoVision TV.

Menu